Секциски состанок, 13 октомври- „Улогата на ХПВ вакцинација како примарна превенција“

На ден 13 октомври 2022 година (четврток) во ресторан Воденица-Мулино во Скопје се одржи секцискиот состанок „Улогата на ХПВ вакцинација како примарна превенција“, во организација на Македонска асоцијација на гинеколози…

Секциски состанок на тема Превентивна и медикаментозна и физикална терапија во зачувувањето на здравјето на жената

Почитувани колеги, На сите да Ви посакам добро здравје и успеси годинава, а на сите христијански верници да им посакам Среќен Велигден 😊 Прво да Ве потсетам дека во склоп…