Агенда за настан „Недела на женското здравје“, 11 мај 2022год – Младински Културен Центар

11:00-11:15ч. – Изјави за медиуми 

Проф. Д-р Глигор Тофоски

Проф. Д-р Ана Данева

11:20-11:25ч. Отворање на настанот

11:25 – 11:55 – Панел дискусија

Проф. Д-р Глигор Тофоски

Проф. Д-р Ана Данева

Доц. Д-р Даниела Иванова

Проф. Д-р Горан Димитров

11:55- 12:10ч. – Проекција на видео материјали

12:10ч. – Коктел, затворање на настанот

Categories: Uncategorized