FIGO регионален конгрес 2022

Регионалниот конгрес на ФИГО е светски водечки настан во гинекологија и акушерство кој ги обединува експертите и специјалистите каде ги презентираат најновите научни откритија, најдобрата практика и клиничките вештини во здравствената заштита на жените.

Од 3 до 5 ноември 2022 година, придружете ни се во живиот град Картагена де Индијас, Колумбија, за најсовремена научна програма со пленарни предавања и интерактивни работилници, како и можност за поврзување со регионални и глобални експерти. Конгресот ќе се одржи во хотелот Хилтон Картагена.

На следниот линк може да се информирате подетално и да го регистрирате вашето присуство
https://www.figo2022.org/…/7fe83e50-86ae-45d9…/summary

Categories: новости