Едукација на пациентот: Дијагноза на вулварен карцином, стадиум и третман

Ракот на вулвата е вид на рак кој се јавува на надворешниот дел од женските гениталии. Вулвата е кожата која … Continue reading Едукација на пациентот: Дијагноза на вулварен карцином, стадиум и третман