Петти конгрес на Македонската асоцијација на гинеколози и акушери – 11-14 мај 2023, Охрид

Почитувани колеги, Со огромно задоволство сакам да Ве известам дека официјално е отпочнато пријавувањето на учесници и апстракти за нашиот … Continue reading Петти конгрес на Македонската асоцијација на гинеколози и акушери – 11-14 мај 2023, Охрид