Третман на венска тромбоза во тек на бременост и после раѓање

Што претставува и колку е честа… Тромбоза е згрутчување на крвта во крвен сад (вена или артерија). Венската тромбоза се … Continue reading Третман на венска тромбоза во тек на бременост и после раѓање