Активности на мобилните гинеколошки амбуланти од 1-ви декември 2021 година до 31-ви март 2022 година

Во рамките на долгогодишната и успешна соработка помеѓу UNFPA (Канцеларијата на Фондот за население на Обединетите Нации во Скопје) и … Continue reading Активности на мобилните гинеколошки амбуланти од 1-ви декември 2021 година до 31-ви март 2022 година